Wednesday, March 7, 2007

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης

Σήμερα 7 Μαρτίου, και έπειτα από Γενική Συνέλευση, ο Φοιτητικός
Σύλλογος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών αποφάσισε
κατάληψη της Σχολής Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας για τις ημέρες
Πέμπτη 8 Μαρτίου και Παρασκευή 9 Μαρτίου, υποστηρίζοντας το φοιτητικό
κίνημα στον αγώνα τους εναντίον της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου για
την ανώτατη εκπαίδευση.

Ο φοιτητικός σύλλογος επίσης αποφάσισε συμμετοχή στο πανελλαδικό
συλλαλητήριο την Πέμπτη 8 Μαρτίου στην Αθήνα.

14 comments:

Anonymous said...

mprabo re fasistes...

kleiste olh thn sxolh kai gia tis Thelepikoinonies parolo pou emeis exoume pshfisei na einai anoixth h sxolh!!!!!!!

Dhmokratika ekleisan 23 atoma mia sxolh 520 atomon...

Eiste ypallhloi re ton kommaton sas... BLAKES

Anonymous said...

ε βέβαια είναι νόμιμη η κατάληψη...

μόνοι σας ξεφτιλίζεστε ρε ψευτοαγωνιστές που κλείνετε μια ολόκληρη σχολή μια παρείτσα απο 23 άτομα...

Anonymous said...

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ

Anonymous said...

FASISTES BLAKES AKOMA MALAKIXESTE RE

Anonymous said...

re adiaforoi volemenoi na erxest estis sinelefseis an den thelete na apofasizoun gia sas 22 atoma.
eseis iste oi tebelides pou de thelete na ksipnisete gia na erthete sthn sinelefsh.
oso gia ton an apofasizoun oi ipologistes gia tis tilepikinonies ta parapona sas ston xristodoulea pou evgale thn kinh genikh sinelefsh paranomh k antidimolratikh.efxaristw

Anonymous said...

Osoi paraponieste gia tin katalipsi twn 23 atomwn eiste apla zwa. Na isastan sti sunelefsi na psifizate kata tis katalipsis malakes.

Kai min pei kaneis kamia malakia tou styl "Den iksera oti tha ginotan sizitisi gia katalipsi". An se kaiei toso polu den leipeis apo tis sinelefseis.

Kaneis de sas ftaiei opote mi milate.

Anonymous said...

poioi einai re malakismeno???

gamo to spiti sou pou mas to paizeis k epanastaths...

gamhmene.

epeidh eiste lamogia k exete kanei ta plakakia sas me tous ka8hghtes palio-uio8ethmena emeis ti ftaime pou 8eloume na teleiosoume mia ora noritera..

k pio eipame gia tous fasistes tous kariolhdes ton ypologiston pou ekleisan thn sxolh k sta arxhdia tous h apofash ths TETT...

FASISTES GOUROUNIA EISTE XEIROTEROI APO TOUS MPATSOUS POU BARANE STIS POREIES... STO ONOMA MIAS PLEIOPSHFIAS POU ONOMAZETAI DHMOKRATIA MAS AFHNETE ESKO APO TO PANEPISTHMIO....

MALAKISMENA

Anonymous said...

ποιοί είναι οι βολεμένοι???

δεν εχω καταλάβει!!!!

για τους περισσότερους απο εμας δεν θα μεριμνήσει κανένα κόμμα για να βρούμε μια θεσούλα στο δημόσιο ενώ για σας τα κωλοκόμματά σας παλιοβλάκες θα κάνουν πολλά...

αντε κάνετε κ καταλήψεις μαλάκες

Anonymous said...

mprabo re fasistes kleiste th sxolh giati eseis patate sth sxolh!!!

polu sosth logikh!!!

eiste gamatoi....

gamhmenoi kolomparades epanastates ths poutsas ante gamhste kana mouni na strosei to mualo sas....

k mh perimenete mono ta lefta tou mpampaka mamo8refta

Anonymous said...

k ti nomizete re malakismena...

bebaia k einai paranomh h koinh genikh syneleysh....

kai den 8a mas peite eseis ti einai antidhmokratiko giati an den katalabainete ta aytonohta eiste teleios gia ton poutso

Anonymous said...

vriste na ektonothite gti ponesate polu pou klisame pali.
apofasiste omws na mhn kanoume kinh genikh sinelefsh gti ine paranomh h na kanoume xoristh k na epivaloume paranoma tis apospeis mas stis tilepikinonies.fasekete k adifaskete monoi sas.thn sinelefsh se kana boudroumi me bravous.na erxosastan an endiaferosastan.

kezminho said...

Καλησπέρα σας.
Χριστοδουλέας Χρήστος λέγομαι και δεν φοβάμαι να κρύψω το προσωπό μου πίσω από το ένα nick "Anonymous". (BTW σήμερα γράφω στο blog σας για πρώτη φορά και είναι πολύ ωραίο)
Δεν έχω σκοπό να βρίσω, αν και από ότι βλέπω μόνο αυτό γίνεται εδώ :(


Εχω να πω 2 πράγματα, που με πειράξαν, και όποιος θέλει μπορεί να μου απαντήσει.

1)Κυριε "Anonymous" Νο5 (φαντάζομαι οτι είναι ο κύριος....), Επειδή αναφαίρεσαι προσωπικά σε εμένα, θα σου απαντήσω. Αυτό που ανάφερα ειναι ότι, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
Προβλαίπεται αυτό από κάπου;
Έχεις να αντιπαραθέσεις;
(ξέχασα είσαι "Anonymous", και μπορείς να λές ότι θες).

Από τύχη και μόνο ΤΕΤΥ και ΤΕΤΤ στεγάζονται στο ίδιο κτίριο. Στην ουσία είναι 2 διαφορετικές σχολές, με διαφορετικά προβλήματα και προτεριότητες η καθεμία.

Πως μπορούμε λοιπόν να τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακούλι, μόνο και μόνο για χάρη "ευκολίας". Για ποια ευκολία μιλάμε; Έχουμε καταλάβει ότι η κατάλυψη δεν ειναι παιχνίδι, αλλά κατι το πολύ σοβαρό, ξεκολίστε ΔΕΝ είμαστε στο λύκειο.


2) Θα μιλήσω για τον όρο της κατάλυψης.
Η κατάλυψη σαν όρος είναι από την φύση του παράνομος και δεν προβλέπεται από κάπου. Έγω προσωπικά το θεωρώ ως το ανώτερο όπλο των πολιτών για να βρούν το δίκιο τους όταν όλοι (αρχές), τους έχουν γυρίσει την πλάτη.
Από το γυμνάσιο έως τώρα έχω συμμετάσχει σε πολλές καταλύψεις. Κάποιες απ' αυτές ήταν απόλυτα επιτυχιμένες και κάποιες ήταν σκέτο φιάσκο. Το τι κάνει μια κατάλυψη επιτυχιμένη ή όχι, αυτό εξαρτάται από 2 πράγματα. Το ένα είναι ο λόγος του ξεκινά κάτι τέτοιο, και δεύτερον η απήχηση που έχει η ίδια η κατάλυψη, τόσο σε έμας που μας αφορά αμεσα, όσο και στην κοινωνία.

Σίγουρα ο λόγος για τον οποιο έγινε η συγκεκριμένη κατάλυψη γίνεται για την αναθεώρηση του αρθρου 16, όπου είναι ένα σοβαρο κίνιτρο και εμένα δεν με αφήνει αδίαφορο/έκπληκτο (όπως με αφηνε κάποτε εκπληκτο το γεγονός ότι κάναμε κατάλυψη γιατί θέλαμε τετράγωνες τυροπιτες και όχι στρογκυλές)
Άσχετα με το τι πιστεύω, κρίνω ότι ο λόγος είναι σοβαρός και αν είναι οι συνλαδελφοί μου να ψηφίσουν υπέρ ή κατά, θα το δεκτώ.
Αντίστοιχα για το δεύτερο κομμάτι που ανάφερα, θα ήθελα να πω οτι μια κατάλυψη, όσο "δίκαιη" και να είναι, δεν μπορεί να αντέξει και να κρατηθεί, αν δεν είναι μαζική. (όλοι έχετε παραδείγματα στο μυαλό σας, άρα είναι περιττό να αναφέρω κάτι).



Στην προκυμένη περίπτωση. (κατάλυψη ΣΘΕΤ)
Θα ήθελα να θίξω 2 θεματάκια.

1) Παιδιά δεν ξέρω αν έγινε κατά λάθος ή όχι, αλλά δεν έλαβα κάποιο ενημερωτικό mail σχετικό με γενική συνέλευση. Το μόνο που άκουσα ήταν μια φήμη ότι κάποια στιγμή μεσα στην εβδομάδα θα γίνει.
Αν κάποιος έλαβε κάτι, να μας το πει για να ξέρω αν υάρχει κάποιο πρόβλημα στα mail μου και να το διορθώσω.

2) Θα ήθελα να ρωτήσω, αν και κατά πόσο 23 άτομα μπορούν και έχουν την πλειοψηφία να κάνουν κάτι τόσο σοβαρό. Εγώ γενικά είμαι υπέρ της πλειοφηφίας, αλλά εδώ το σύνολο των 23 φοιτητών είναι πάρα πολύ μικρό.
Δεν θέλω να φανω κακός και αντικαταλυψίας, αλλά θέλω να είμαι τυπικός και ακριβοδίκαιος.


Ευχαριστώ όσους αντέξατε το διαβάσετε. byebye
Σε όσους βρίζουν, ενοείται ότι δεν πρόκειται να απαντήσω ^^

epwnimos said...

Χαίρεται Πραμάτιας εδώ.

Κάπου διάβασα πως εγώ που δεν ήρθα στην συνέλευση δεν μπορώ να πω τίποτα που έβγαλαν την απόφαση 22 άτομα, και είμαι και ζώο.

Λοιπόν εγώ δεν ήρθα επειδή δεν μπορώ να χάνω τον χρόνο μου κάθε φορά 2-3-4-... ώρες για να ακούω πράγματα που δεν έχουν κάνενα νόημα, αντί να ψηφίζουμε και να φεύγουμε. Έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω και δεν το μπορώ να ακούω πως εγώ για αυτό το λόγο είμαι ζώο, και πόσο ακόμα τεμπέλης.

Ακόμα δες το ακόλουθο σενάριο για να καταλάβεις πως το λέω. Ας πούμε πως αποφασίζω εγώ να λέω κάποια πράγματα για τα κόκκινα μερμήγκια της Αφρικής και στο τέλος να ψηφίζουμε για κατάληψη.Αν δεν μαζεύεται κόσμος να κάνω κατάληψη με όσους έχουνε μαζευτεί. Θα το κάνω 1-2-3 φορές και κάποια στιγμή δεν θα έρχεται κόσμος και θα βγάζω αποφάσεις μόνος μου.

Πόσο λογικό το βρίσκετε εσείς αυτό? Είναι η ίδια λογική με την δικιά σας.

Μην ξανακούσω πως αυτοί οι οποίοι δεν έρχονται στις συνελεύσεις είναι ζώα.

Anonymous said...

h sxoles tou PA.PEL. prepei na parameinoun kleistes!!!!!!den mas tromokratoun me to xasimo twn eksamhnwn!!!!!!den xalarwnoumeeeee reeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!o agwnas prepei na synexistei mexri na paroun pisw ton nomo-ektroma!!!!!!prepei na piesoume mexri na paroume genikh syneleush me apofash gia katalhpsh!!!!!!oloi sto panelladiko syllalhthrio thn pempth 22 marth enantia sthn tromokratia k ton neo nomo plaisio!!!!!synexizoume akathektoi mexrh thn nikh!!!!!!!!!!!!